Szolgáltatások

Amit biztosítunk....

01.
Szakértői csapat

Kollégáink tapasztalat és tudása a garancia arra, hogy az Ön projektje, ötlete, jó kezekben van...

02.
Több száz sikeres hazai és nemzetközi pályázat

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az ötletek pályázattá érlelésében, a projekt megvalósításában annak egész életútja során: a pályázat benyújtásától az utolsó elszámolásig. Közel 300 db pályázat megvalósítása fűződik tevékenységünkhöz..

03.
Egyetemi háttér

Ügynökségünk partnere az ország egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb egyeteme, a Debreceni Egyetem. Ennek köszönhetően kiemelkedő tudásbázissal tudunk együttdolgozni szinte minden szakterületen.

04.
Nonprofit szemlélet

Elsősorban nem a maximális profitszerzés a célunk, hanem hogy mind a pályázói, mind a végrehajtói oldalról a lehető legsikeresebb közös együttműködést tudhassuk magunk mögött.

Amiben nagyon jók vagyunk...

Brand építés, kommunikáció

Új piacot szeretne nyitni termékének? Vagy szeretne bevezetni egy vadonatúj brandet? Segítünk Önnek. Teljes körű marketingszolgáltatást biztosítunk mely segítségével ismertté teheti cégét, termékét.

Pályázatírás, projektmenedzsment

Pályázati források, kiírások nyomon követése, pályázati adatbázis gondozása, pályázati felhívásokhoz kapcsolódó projektgenerálás, tanácsadás. Teljes körű projektmenedzsment, a pályázat megírásától az utolsó számla benyújtásáig.

Klaszterek támogatása

Vállalkozások közötti együttműködések, valamint a vállalkozások más vállalkozásokkal, oktatási intézményekkel, K+F intézményekkel, helyi gazdasági szereplőkkel klaszter formában megvalósuló együttműködéseinek kiépítését támogatjuk.

Nemzetközi pályázatok

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a közvetlen brüsszeli forráshoz kapcsolódó pályázatok megírásában, menedzselésében, és a projekt végrehajtásában.

Kapcsolatépítés

Az innovatív vállalatokkal, szervezetekkel, innovációt támogató regionális és nemzeti szintű intézményekkel, az innovációs folyamatok szereplőivel.

rendezvényszervezés

Rendezvények, információs napok, konferenciák szervezése és teljes körű lebonyolítása nem csak a régióban.

Érdekli valamelyik lehetőség?

Keressen bennünket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel segítenek!