Rólunk

Innova_rolunk

Történetünk

2008-ban jöttünk létre regionális kulcsszereplők összefogásával. Célunk, hogy az Észak-Alföld regionális innovációs és kutatás-fejlesztési folyamatainak összehangolásával, koordinálásával, technológiai innovációs hálózatok szervezésével és támogatásával, valamint innovációs szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljunk a régió/Hajdú-Bihar megye gazdasági fejlődéséhez, innovációs potenciáljának hasznosulásához, hazai és nemzetközi elismertségének/jelenlétének növeléséhez.

A Társaság elsődleges hídképző szervezetként összekapcsolja tulajdonosai és tágabb értelemben vett környezete innovációval kapcsolatos igényeit és szolgáltatásait, az elérhető forrásokat, s ezáltal segíti az innovációs kezdeményezések megvalósulását. 

Amiben segítünk...

Csak néhány kiemelt terület, melyben tudunk Önnek segíteni…

Pályázatok - Közvetlen brüsszeli források

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a közvetlen brüsszeli forrásokhoz kapcsolódó pályázatok megírásában és menedzselésében.

Pályázatok - Hazai források

Több száz sikeres hazai forrású pályázat megvalósítása fűzödik nevünköz, keressen bennünket bizalommal.

Interaktív eszközfejlesztés

Van egy jó ötlete, de nincs aki elkészítse? Megoldjuk Önnek. Szoftveres és hardveres fejlesztések és kivitelezések terén teljesen egyedi eszközöket készítünk Önnek.

Duális képzés

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karával együttműködve 2018. szeptemberétől lehetőség van Vállalkozásfejlesztés MSc duális képzés keretein belül szakmai tapasztalatot szerezni ügynökségünknél. érdekel a lehetőség? Keress bennünket elérhetőségeinken.

FIXDebrecen Kreatív műhely

Ahol az ötletből valóság lesz... Van egy jó ötleted, de nincs hozzá eszközöd, hogy megvalósítsd? Terveznél, alkotnál, de nincs helyed? Vagy csak egyszerűen szakmai útmutatásra lenne szükséged a terved megvalósításához? Az InnoTér egy olyan kreatív műhely, ami lehetőséget biztosít a már működő vagy induló kreatív vállalkozások számára, hogy termékeik előállítására használhassák az itt megtalálható eszközöket, amelyeket elegendő tőke hiányában megvásárolni nem tudnak.

Brand építés, piacnyitás

Gondolkozott már azon, hogy vállalkozását nemzetközi vizekre evezze? Segítünk benne! Elérhető nemzetközi forrást keresünk az Ön terveihez, majd segítünk Önnek a nemzetközi piacra jutásban is. Szakembereink, tapasztalataink, évek alatt kiépített nemzetközi kapcsolataink garanciát jelentenek arra, hogy az Ön termékeinek/szolgáltatásaink is piacot nyissunk külföldön.

Csapatunk

Segítségre van szüksége? Kérdése van? Keresse szakértő kollégáinkat.

Vámosi Gábor

Ügyvezető

vamosi.gabor@innoregio.eu

Salya Nóra

Nemzetközi projektmenedzser

salya.nora@innoregio.eu

Mikó Gergely

Kommunikációs menedzser

miko.gergely@innoregio.eu

Anton Pál

Junior projektmenedzser

anton.pal@innoregio.eu

Horváth Anikó

Nemzetközi projektmenedzser

horvath.aniko@innoregio.eu

Darnai Balázs

szakmai megvalósító

darnai.balazs@innoregio.eu

Szabó Valéria

nemzetközi projektmenedzser

szabo.valeria@innoregio.eu

Dr. Horváth Adrienn

Jogtanácsos

horvath.adrienn@innoregio.eu

Gurzó Andrea

projektmenedzser

gurzo.andrea@innoregio.eu

Majorosné Zelenkai Márta

projektmenedzser

zelenkai.marta@innoregio.eu

Partnerek