Aktuális projektek

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. 2019. április 1-jétől partnerként részt vesz az INTERREG Central Europe Program keretében támogatást nyert SACHE (Smart Accelerators of Creative Heritage Entrepreneurship) c. projektben.
Salya Nóra
nemzetközi projektmenedzser

Újabb nemzetközi projekt megvalósításában vesz részt az INNOVA

Az olasz vezető partner szervezésében, a projekt nyitó rendezvényére Velencében került sor, melyen Ügynökségünk munkatársai is részt vettek. A SACHE projekt keretében a partnerek integrált helyi fejlesztési stratégiákat fognak kidolgozni és megvalósítani olyan eszközök és megközelítések alapján, amelyek támogatják a vállalkozásokat a kulturális és kreatív iparágakban, ezáltal erősítve a kulturális örökségi helyszínek, szimbólumok és értékek szerepét Európa szerte.

„Családok jövője az európai vidéki térségekben”

Európa vidéki területei kockázatos változásoknak vannak kitéve: gazdasági hanyatlás, munkahelyhiány, fejlődési kilátások hiánya, valamint a szolgáltatások, az oktatás és a kulturális kínálat visszaesése, illetve stagnálása folyamatos elvándorláshoz vezet, különösen a fiatal nők esetében. A vidékről történő elvándorlás megállítása, illetve családok vidékre csábításának érdekében, a projekt célja a család és a munka összeegyeztethetőségének erősítése, a földrajzi akadályok ellenére esélyegyenlőség kialakítása a vidéki területeken.

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vesz részt a „FAMILIES - future abilities for families in rural European communities” nevezetű ERASMUS+ projektben, mely projekt megvalósítása 2020. szeptember 1-jétől indult. Az INNOVA a projekt szakmai megvalósításán túl, a projekt disszeminációs feladataiért lesz felelős.
Salya Nóra
nemzetközi projektmenedzser
A „Hortobágy – Világörökségünk a Puszta” című, GINOP-7.1.9-17-2018-00024 azonosítószámú projekt 2018. december 1-én indult, közel 3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztést foglal magába. A fejlesztés során a világörökségi helyszín több épülete, turisztikai attrakciói és Hortobágy belvárosa is megújul.
Horváth Anikó
nemzetközi projektmenedzser

Hortobágy turisztikai vonzerejének fejlesztése

A pályázat keretében az alábbi fejlesztések valósulnak meg:

 • Új, turisztikai vonzerőt jelentő szolgáltatások: Szekérállás – Világörökségi Élménytér, Körszín – Világörökségi Információs Központ, Új vásártéri épület –„Hosszúház”, Bivalyfürösztő tó és híd a Pusztai Állatparkban, Interaktív tanösvény a Pusztai Állatparkban, Mátai interaktív kiállítás.
 • Fejlesztendő, már meglévő szolgáltatási elemek: Kilenclyukú híd festése, folyómeder kotrása, Vásártér felújítása, térburkolása, A Hortobágy folyón lévő Víziszínpad és lelátó felújítása, Gyalogos út felújítása, dísztér díszburkolattal történő ellátása, Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont átalakítása, A Pusztai Állatpark létesítményeinek felújítása, A Mátai lovasközpont fejlesztése, Négy Gémű kút felújítása.

Nemzetközi egészségturisztikai képzési- és gyakorlati program kidolgozásában veszünk részt!

A 3 éves program keretében piackutatást végzünk. A koronavírus járvány turizmust érintő negatív hatásainak és következményeinek, valamint az egészségturisztikai szereplők humán-erőforrás igényeinek feltérképezését követően 20 tantárgy angol nyelvű tananyagának fejlesztése történik, mely az új helyzet sajátosságait figyelembe véve igyekszik megoldást kínálni a versenyképes tudással rendelkező hallgatók képzésére, az egészségturizmus minden területére egészére kiterjedően.

heall-all-innova
Az ERASMUS+ program által támogatott, HEALL-ALL „HEAlthy Life ALLiance for Health Tourism Education Development and Reorganisation” elnevezésű projekt célja az egészségturisztikai oktatás fejlesztése, a hallgatók külföldi tanulmányi és gyakorlati lehetőségeinek bővítése, a munkaerőpiacon történő későbbi elhelyezkedésük támogatása.
Horváth Anikó
nemzetközi projektmenedzser
innoter-innova2
A ROHU Create2Gather pályázat keretében megnyitjuk InnoTér nevű műhelyünket. Az InnoTér egy olyan kreatív műhely, ami lehetőséget biztosít a már működő vagy induló kreatív vállalkozások számára, hogy termékeik előállítására használhassák az itt megtalálható eszközöket, amelyeket elegendő tőke hiányában megvásárolni nem tudnak. Egyszóval, a kreativitásodnak most már semmi sem szabhat határt.
Mikó Gergely
kommunikációs menedzser

Kreatív műhelyt nyitunk debrecenben

Van egy jó ötleted, de nincs hozzá eszközöd, hogy megvalósítsd? Terveznél, alkotnál, de nincs helyed? Vagy csak egyszerűen szakmai útmutatásra lenne szükséged a terved megvalósításához? A megoldást nálunk megtalálod:

 • Fa, – fém, – textil megmunkáláshoz gépek
 • 3D nyomtatás
 • 3D szkenner
 • CNC
 • Agyagmegmunkáláshoz eszközök
 • Fotóstudió
 • Multimédia eszközök
 • Tervezősarkok
 • Szakmai iránymutatás
 • Házi barkács eszközök

Projektleírás

Vállalkozói kompetenciákat fejlesztő tréningprogram

30 év alatti vagy és szeretnél vállalkozni? Tanulsz, de nem nappali tagozaton? Szeretnél könnyedén milliókhoz jutni?

Hozd létre vállalkozásod, és 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapsz. 

Az “Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás az Észak-alföldi régióban” GINOP 5.1.9.-17-2017-00004 kódszámú projekt keretében támogatott képzés
Darnai Balázs
projektmenedzser

Érdeklik a pályázati lehetőségek?

Van egy terve, de nem talál hozzá forrást? Szeretné megvalósítani ötletét?