Lezárt Projektek

A LEA projekt célja egy olyan beszerzési hálózat létrehozása, amely segítségével feltárható és megismerhető az oktatástechnológiai beszerzések gyakorlata az EU tagállamokban, az esetleges nehézségek, akadályok és az ezekre alkalmazott sikeres megoldások. A LEA projekt keretén belül előkészítésre fog kerülni egy PCP (Kereskedelmi hasznosítást megelőző közbeszerzés) és egy PPI (Innovációs célú közbeszerzés) kiírás.
Horváth Anikó
nemzetközi projektmenedzser

Learntech Accelerator (LEA) H2020 projekt

A projekt partner szervezeteken kívül a projektben részt vehetnek megfigyelő szervezetek is, amely szerep semmilyen kötelezettséggel nem jár az adott szervezet, önkormányzat részére, ugyanakkor hasznos információkat szerezhetnek a projektben zajló tevékenységekről, az elért eredményekről, illetve kapcsolatba kerülhetnek az oktatástechnológiai beszerzések európai szereplőivel.

SMART_WATCH Nemzetközi projekt

A SMART_watch nemzetközi projekt célja annak biztosítása, hogy az intelligens szakosodás része legyen Közép-Európa Regionális Innovációs Stratégiáinak. (Regional Innovation Strategies – RIS) A projekt mindezt a RIS-ek felügyeletére szolgáló rendszer létrehozásával kívánja megvalósítani. Mivel minden régió különböző struktúrákban gyűjt adatokat, a SMART-watch projekt megvalósítása során a részt vevő partnerek közös módszertani és benchmarking eszközöket dolgoznak ki a helyzet javítása érdekében.

A projektről bővebben angol nyelven a projekt hivatalos honlapján tájékozódhat.

A projekt fő témája az Intelligens Szakosodási Stratégiák, valamint azok végfelhasználóinak valós igényei közötti kapcsolat feltérképezése, illetve ellenőrző, monitoring rendszer kiépítése. Az intelligens szakosodás jelentése, hogy az adott régióhoz köthető irányelvek és intézkedések a terület erősségeire és komparatív előnyeire koncentrálnak.
Salya Nóra
nemzetközi projektmenedzser
innova_export pályázat
"A magyar szürke szarvasmarha hús népszerűsítése Szaúd-Arábiában, Kuvaitban és Svájcban" című projekt keretében az volt a feladatunk, hogy piacot nyissunk ennek a kiváló, prémium kategóriás hazai hústerméknek.
Mikó Gergely
kommunikációs menedzser

Promotion action of the Carcase Meat of the Hungarian-Grey Cattle in Saudi Arabia, Kuwait and Switzerland

A pályázat keretében egy célország specifikus marketingstratégiát állítottunk össze, melynek köszönhetően – az adott célországokra jellemző vásárlói és felhasználói szokásokat figyelembe véve – sikeres kampányt folytattunk a magyar szürkemarhahús ismertségének növelése érdekében. Ennek eredményeképpen az alábbi tevékenységek valósultak meg:

 • Social média oldalak ( Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Twitter ) fiókok létrehozás, menedzselése
 • 4 nyelvű weboldal létrehozása
 • Többnyelvű kiadvány készítése
 • Imázsfilm és receptfilmek forgatása több nyelven 
 • Kereskedelmi találkozók szervezése
 • Disztribútorok felkutatása adott célországokban
 • Kereskedelmi vásárokon való részvétel kiállítóként

Firefighting Volunteering for all (FireVall) Erasmus+ projekt

A jó gyakorlatok magukban foglalják a toborzási stratégiákat annak érdekében, hogy megállítsák az önkéntes tűzoltók számának csökkenését. Másrészt a jó gyakorlatok szintén tartalmazzák a szervezeti felépítést és a finanszírozást. Összefoglalóan a jó gyakorlatok cseréje a következő kérdésekkel foglalkozik:

 • Hogyan szereznek az önkéntes tűzoltó egységek új tagokat, hogyan motiválják és tartják meg őket?
 • Hogyan ítéli meg a közvélemény az önkéntes tűzoltóságok szerepét az egyes országokban?
 • Milyen törvényi szabályozások vonatkoznak az önkéntes tűzoltóságokra a projektben résztvevő országokban?
 • Milyen az önkéntes tűzoltóságok szervezeti felépítése és finanszírozása?
 • Milyenek az oktatási/képzési feltételek az önkéntes tűzoltóságokra vonatkozóan?

További információk érhetők el a projekt honlapján angol és magyar nyelven is: http://www.firevall.eu/

firvall innova
A FireVall projekt fő célkitűzése az Európa-szerte működő önkéntes tűzoltóságok jó gyakorlatainak összegyűjtése.
Salya Nóra
nemzetközi projektmenedzser